Blog

Sme jediným otvoreným centrom pre jazykový certifikát TOEFL a TOEIC

Americká organizácia Educational Testing Service (ETS) je svetovým lídrom v testovaní jazykových znalostí. To, že sme sa stali jej akreditovaným centrom znamená, že našim klientom prinášame možnosti získať lepšiu prácu.

Your Choice sa stalo akreditovaným centrom pe jazykové certifikáty ETSPrečítajte si preklad zaujímavej správy určenej najmä pre záujemcov o prácu vo Veľkej Británii.

Imigračná agentúra vo Veľkej Británii bude akceptovať testy kvôli vízam

Ak chcete získať víza a pracovný pobyt vo Veľkej Británii, zo strany imigračnej agentúry vo Veľkej Británii (UK Border and Immigration Agency) sa vyžadujú testy TOEIC® časti počúvanie a čítanie a TOEIC® časti rozprávanie a písanie.
 

  • Pre študentské víza (úroveň 4) sa vyžaduje celý test, časti "počúvanie a čítanie" a ''rozprávanie a písanie''
  • Pre pracovné víza (úroveň 1 a 2) sa vyžaduje celý test, časti "počúvanie a čítanie" a ''rozprávanie a písanie''
  • Pre víza pre mažela/manželku/partnera (A1) sa vyžaduje celý test, časti "počúvanie a čítanie" a ''rozprávanie a písanie''. (potrebné sú časti počúvanie a rozprávanie, ale test s časťou počúvanie a čítanie je úplný test a sú potrebné)

Výsledky časti testov "počúvanie a čítanie", "rozprávanie a písanie" a "rozprávanie" sa vám zobrazia v oficiálnej správe s výsledkami. Túto správu akceptuje aj imigračná agentúra vo Veľkej Británii.

celý článok nájdete tu: http://www.ea.toeic.eu/toeic/ea/uk-border-agency-tests-for-visas/

Páčia sa vám naše články?

Prihláste sa do odoberania newslettera a už vám neunikne žiadny nový príspevok.

Ďalšie zaujímavé články

Päť rokov v Your Choice

Po piatich rokoch v Your Choice a dvoch rokoch v pozícii riaditeľky pre jazykové vzdelávanie som sa rozhodla odísť. Rada by som aspon v skratke v tomto rozlúčkovom článku opísala, aký bol môj život...

> Zobraziť článok