Blog

Päť rokov v Your Choice

Po piatich rokoch v Your Choice a dvoch rokoch v pozícii riaditeľky pre jazykové vzdelávanie som sa rozhodla odísť.
Rada by som aspon v skratke v tomto rozlúčkovom článku opísala, aký bol môj život v Your Choice.

Študenti

Milovala som učenie. Pamätám si každého študenta. Na hodiny som sa vždy tešila, snažila som sa  byť prísna a zároveň láskavá. Chcela som  vždy všetkých  dobiť pozitívnou energiou,  aj keď som  niekedy bola sama vybitá. Mnohí študenti sa stali mojimi priateľmi a vždy sa poteším, keď sa ozvú. Sú to skvelí ľudia a som vďačná, že ich všetkých poznám.

Lektori a kolegovia

S lektormi to bolo často náročné. Asi mali aj oni rovnaký pocit zo mňa. Snažila som sa byť spravodlivá a férová. Manažovať mladých ľudí z rôznych krajín a kultúr je poriadna makačka. Veľa vecí by som dnes spravila inak, niekedy to boli stresy, ale poriadne ma zocelili. Do práce som sa  tešila, čakal ma tam super tím, ktorý som i napriek každodenným strastiam mala strašne  rada.

Firmy

Korporátny svet mi bol vždy blízky. Asi preto, že som doň nikdy skutočne nepatrila J Niektoré firmy, hlavne Generali a NN, mi ozaj prirástli k srdcu a držím palce všetkým ľuďom, ktorí v nich pracujú, pretože verím, že svoju prácu robia najlepšie ako vedia.

Silvia a Igor

Silvia ma veľmi veľa naučila. Je mojím vzorom vďaka jej pracovitosti, odvahe a dobrému srdcu. Igor mi dal priestor na všetky moje nápady, zmeny a inovácie. Som im za všetko vďačná a budem sa tešiť na ďalšie ich úspechy a novinky!

Zvedavosť

Udržala ma v Your Choice 5 rokov. Stále sa dialo niečo nové, zaujímavé, niečo na čo som sa tešila. A práve zvedavosť môže za to, že sa dnes lúčim.  Čaká ma nová práca, nová krajina a nový život. Snáď bude aspoň taký pestrý ako ten v Your Choice!

Andrea Kyslanová, lektorka a riaditeľka pre jazykové vzdelávanie

Páčia sa vám naše články?

Prihláste sa do odoberania newslettera a už vám neunikne žiadny nový príspevok.

Ďalšie zaujímavé články

Päť rokov v Your Choice

Po piatich rokoch v Your Choice a dvoch rokoch v pozícii riaditeľky pre jazykové vzdelávanie som sa rozhodla odísť. Rada by som aspon v skratke v tomto rozlúčkovom článku opísala, aký bol môj život...

> Zobraziť článok