Blog

Príďte v januári na ukážkové hodiny Wattsenglish. Kreatívna metóda s rodeným hovorcom

Pri Wattsenglish ide o to, aby boli hodiny detí s lektorom uvoľnené, hravé, kreatívne a zároveň efektívne. Hoci je hodina prísne štrukturovaná a poznatky si deti opakujú niekoľkokrát, je zároveň je však vtipná, lektor komunikuje s deťmi mimikou, gestikuláciou ale aj tónom hlasu. Deti ho napodobňujú a tak sa aktívne učia angličtinu

Princípom tejto kreatívnej metódy je prirodzené prostredie s rodeným hovorcom. Deti od 3 do 12 rokov budú preto učiť angličtinu rodení hovorcovia a cudzinci, ktorí majú skvelú angličtinu a majú vyštudovanú predškolskú výchovu. Výučba si vyžaduje zanieteného lektora, ktorý chce a vie robiť s deťmi.

Aby angličtina  nebola nutným zlom

Deti, ktoré sa cudziemu jazyku začnú venovať v útlom veku, sa naň v škole budú tešiť. Nestane sa pre nutným zlom, vytvoria si k nemu vzťah. Je to najvhodnejší čas na prvý kontakt s cudzím jazykom. Metóda Steva Wattsa je podporená rôznymi výskumami z lingvistiky, psycholingvistiky, psychológie a z oblasti vývinu detí.

Ďalšie nové kurzy už v januári

Rodičia s deťmi si ich môžu zdarma vyskúšať na ukážkových hodinách v stredu 14.januára a v piatok 16.septembra v sídle Your Choice na Agátovej ulici v Trnave. Prihlásiť sa na ne môžu na čísle 0905 991 807.

 

Páčia sa vám naše články?

Prihláste sa do odoberania newslettera a už vám neunikne žiadny nový príspevok.

Ďalšie zaujímavé články

Päť rokov v Your Choice

Po piatich rokoch v Your Choice a dvoch rokoch v pozícii riaditeľky pre jazykové vzdelávanie som sa rozhodla odísť. Rada by som aspon v skratke v tomto rozlúčkovom článku opísala, aký bol môj život...

> Zobraziť článok