Blog

Naučte sa anglicky za rok metódou Blended Learning

Výučba angličtiny s najmodernejším online systémom a so živými lektormi, ktorý učia hodiny online a monitorujú váš pokrok. Dokážete sa naučiť po anglicky za rok.

"Do roku 2019 bude 50% všetkých kurzov na stredných školách prebiehať spôsobom online. (Clayton Christensen)"

 

Ide o nový systém výučby jazyka. Učíte sa z domu, prostredníctvom internetu a permanentnou podporou lektora. Nemusíte strácať čas a peniaze presúvaním sa do jazykovej školy.

Ak napríklad budete mať jednu hodinu týždenne so živým lektorom (cez internet) a štyri hodiny za týždeň v online systéme, dosiahnete úroveň, s ktorou sa dohovoríte kdekoľvek. Preto môžeme povedať, že sa naučíte anglicky za rok.

Ako funguje metóda Blended Learning?

Samotný online program nedokáže klientov naučiť jazyk. Práve živý lektor totiž motivuje, opravuje, zadáva dodatočné cvičenia a hodnotí klientov. Odpovedá klientom priamo v systéme a posiela klientom emaily s reportami.

Nespornou výhodou je reportovací systém, čo firmám i jednotlivcom umožňuje mať náklady na výučbu pod kontrolou. Systém má navyše mobilnú verziu pre mobily (iPhone a Android) a tablety, takže sa môžete učiť kdekoľvek a kedykoľvek.

Hlavné prvky Blended Learningu

  • Viaceré zdroje výučby
    online cez PC, hodiny naživo, cez mobily, tablety, pomocou CD s nahrávkami a cez emaily
  • Výučba so živým lektorom a online podpora
    živé hodiny prebiehajú podľa harmonogramu cez online platformu. Potrebujete slúchadlá s mikrofónom
  • Interaktívny obsah v online systéme 
    viac ako 1 200 hodín na počúvanie, rozprávanie, gramatiku, slovnú zásobu, čítanie a písanie.
  • Globálny a osvedčený systém 
    Online systém EDO poskytuje spoločnosť ETS Global, ktorá vytvára test TOEIC, preto je platforma ideálna pre podporu výučby na jazykový certifikát

 

Viac informácií o novej metóde Blended Learning nájdete na stránke AnglickyZaRok.sk

...

Ak máte záujem o naše hodiny, vyplňte formulár vpravo hore. Prípadne nám pošlite email na info@yourchoice.sk alebo zatelefonujte na 033 535 0474. Tešíme sa na vás :)

Páčia sa vám naše články?

Prihláste sa do odoberania newslettera a už vám neunikne žiadny nový príspevok.

Ďalšie zaujímavé články

Päť rokov v Your Choice

Po piatich rokoch v Your Choice a dvoch rokoch v pozícii riaditeľky pre jazykové vzdelávanie som sa rozhodla odísť. Rada by som aspon v skratke v tomto rozlúčkovom článku opísala, aký bol môj život...

> Zobraziť článok