Blog

Komunikácia s rodičmi prispieva k úspechu v jazykovom certifikáte

Rodičia sa zaujímali, ako ide angličtina ich študentom,o priebeh skúšky a uznanie medzinárodného certifikátu od riaditeľa školy.
Rodičovské o jazykovom certifikáte

 

V stredu 17.10. bolo v jazykovom inštitúte Your Choice „rodičko“ pre rodičov študentov, ktorí maturujú z angličtiny formou jazykového certifikátu City &Guilds. Keďže termín maturity, resp. skúšok na medzinárodný jazykový certifikát sa blíži, rozprúdila sa zaujímavá diskusia.

  • O tom, ako prebieha príprava na jazykový certifikát, rozprávala Lenka.Rodičom vysvetlila, akým spôsobom sa majú študenti pripravovať na hodiny, čo sa na hodinách preberá a aké cvičenia sú k dispozícii.
  • Lenka vysvetľuje rodičom, ako ide ich deťom angličtina
  • Ukázali sme si, ako vyzerá maturitná skúška na jazykový certifikát z angličtiny – písomná a ústna časť. Pozreli sme si video z ústnej skúšky, aké má ústna skúška fázy a na čo sa majú študenti sústrediť.
  • Lenka vysvetlila  jazykový certifikát City & Guilds a postup smerom k riaditeľstvu školy. Vyhláška č.319/2008 (stiahnite si tu) hovorí o tom, že riaditeľ môže uznať skúšku s medzinárodným certifikátom.
  • Úradný preklad jazykového certifikátu poskytuje jazykový inštitút Your Choice v rámci ceny. Preklady vyhotovuje Mgr. Silvia Holéczyová, úradná prekladateľka pre anglický jazyk
  • Tešíme sa na ďalšie rodičká.

Tím Your Choice

Jazyková škola Your Choice je jediným certifikačným centrom v Trnave pre medzinárodné jazykové certifikáty City & Guilds. Prihláste sa do kurzu, kontaktujte nás na info@yourchoice.sk alebo na 033 535 0474.

Páčia sa vám naše články?

Prihláste sa do odoberania newslettera a už vám neunikne žiadny nový príspevok.

Ďalšie zaujímavé články

Päť rokov v Your Choice

Po piatich rokoch v Your Choice a dvoch rokoch v pozícii riaditeľky pre jazykové vzdelávanie som sa rozhodla odísť. Rada by som aspon v skratke v tomto rozlúčkovom článku opísala, aký bol môj život...

> Zobraziť článok