Blog

Angličtina a šport

V júli 2013 spolupracovali lektori jazykovej školy Your Choice na projekte prípravy mladých športovcov - hokejistov na zahraničnom kempe.
Naši lektori sa radi zúčastnili kresťanského hokejového kempu Hockey Ministries a dobrovoľne pomáhali pri športovej slovnej zásoby a hokejovej terminológii. Naša jazyková škola podporuje prípravu mladých športovcov na štúdium a pobyt v USA a v Kanade.

Hokejový kemp HMI na Slovensku má za sebou už desať rokov svojej činnosti. Od čias prvých kontaktov s HMI s priekopníckymi kempmi v Nitre a v Trenčíne cez Trnavu a Martin vybudovali hokejoví nadšenci tradíciu, ktorá má svoj charakter, svoj kredit a svojich stálych fanúšikov.

Sme radi, že môžeme pomáhať pri vyhľadávaní príležitostí štúdia a hrania hokeja v týchto krajinách pre mladých športovcov. 
...
Ak máte záujem o naše hodiny, vyplňte formulár vpravo hore. Prípadne nám pošlite email na info@yourchoice.sk alebo zatelefonujte na 033 535 0474. Tešíme sa na vás :)

Páčia sa vám naše články?

Prihláste sa do odoberania newslettera a už vám neunikne žiadny nový príspevok.

Ďalšie zaujímavé články

Päť rokov v Your Choice

Po piatich rokoch v Your Choice a dvoch rokoch v pozícii riaditeľky pre jazykové vzdelávanie som sa rozhodla odísť. Rada by som aspon v skratke v tomto rozlúčkovom článku opísala, aký bol môj život...

> Zobraziť článok